Puts & Fasadsystem

BAUMITS historia började kring år 1900 i Österrike och har därmed en lång historia bakom sig som tillverkare av cementbaserade produkter för putsade fasader.

BAUMIT

Idag finns Baumit i 28 länder. Med 17 fabriker och cirka 3500 anställda står sig Baumit mycket stark på putsmarknaden med sitt breda programutbud. Efter några år i Sverige introducerar vi nu det mycket populära ProContact systemet tillsammans med marknadens absolut bredaste färgpalett – 888 färger i Life serien. 

Omvandla din kulör till en Life-färg här 
(extern länk, öppnas på ny flik)

BAUMIT PROCONTACT SYSTEM

BAUMIT PROCONTACT SYSTEM är grunden i de flesta av våra olika fasadsystem. ProContact ger dig ”2 produkter i 1” (lim och grundputs), vilket gör det enkelt att hålla reda på. Dessutom är det möjligt att lägga ProContact upp till 8 mm tjockt vilket gör att det i allra flesta fall går att göra utjämningslager och nätat grundlager samtidigt vilket ger en stor tidsbesparing. 

Efter att den infärgade primern applicerats rekommenderar vi NanoporTop Photokat som ytputs. Detta är vår absoluta topprodukt. Det hydrofila Photokat systemet gör fasaden självrengörande på djupet och är mycket färgstabil över tiden!

Vi kan erbjuda putsprodukter för samtliga på marknaden förekomna uteputssystem. Se vår produktkatalog eller kontakta oss för mer information.

VI ÄR ”BAUMIT FASADSYSTEM” I SVERIGE!

ROEBEN

ROEBEN är Tysklands största privatägda tillverkare av tegel med 14 fabriker i Europa och USA. Det 14 mm tjocka tunnteglet från Roeben är lätt att arbeta med och monteras med fix. Finns i en mängd olika färger och fungerar lika bra till en hel fasad som ett komplement till t ex. puts. Även fog till tunnteglet finns i ett antal olika standardkulörer.

Roebens tunntegel med en vattenabsorption på ≤3% är typgodkänt för att användas i kombination med Baumits klister och fog. Dessa används för att skapa vårt tunntegel system. En lägre vattenabsorption i teglet minimerar risk för kalkutfällning vilket ger ett bättre slutresultat.

Isolering

PETRALANA är ett modernt och högteknologiskt privatägt företag som ligger i den absoluta framkanten inom isoleringsmaterial och energibesparande konstruktioner.

PETRALANA

Vi använder Petralanas isolering i våra kompletta fasadsystem där kunden önskar mineralull. ÄR DU ENDAST INTRESSERAD AV ISOLERING KAN DU GIVETVIS FÅ MYCKET BRA PRIS PÅ ENBART DETTA OCKSÅ!

ÄR DU INTRESSERAD?

Är du intresserad av att veta mer, maila på info@husfasad.se eller skicka din intresseförfrågan.

Tjockputs & Spackel

LAKAN BETONI OY är ett finskt familjeföretag grundat 1965. Idag är Lakan Betoni OY en av de ledande tillverkarna av betongblock för husbyggnation, gårdsstenar för trädgårdar och andra betongprodukter såsom tjockputs och spackel.

LAKKA

Lakan Betoni OY finns på fem orter på olika håll i Finland med huvudkontoret i Joensuu i östra delen av landet. Lakan Betoni OY är ett ISO9001 och ISO 14001 certifierat företag och produktkvalitén övervakas av Inspecta Sertifiointi OY.

LAKKAS SPACKELPRODUKTER ÄR FRIA FRÅN KVARTSDAMM, VILKET GÖR LAKKAS PRODUKTER UNIKA!

Begär en offert